Coachingprogrammet

Sensitive Business Power

La oss jobbe sammen om ditt

Gründer mindset!Er du høysensitiv og driver egen business?


Sensitivitet er først og fremst en styrke som består av mange ulike evner og kvaliteter. Dessverre blir vi ofte oppdratt til "å være som alle andre". Da blir ofte våre egne styrker i veien, og de vil oppleves belastende.


Du kan aldri bli noe annet enn det Gud skapte deg som

- fra boken Et kurs i mirakler -


Når du prøver å passe inn i de andres verden, undertrykker du dine egen styrker. Da er troen på deg selv nødt til å bli lav. Det er først når du blir bevisst på dine styrker, og begynner å verdsette dem at du virkelig bygger opp troen på deg selv. Da vil de slutte å sabotere for deg, og det blir enklere å nå de målene du setter for din business.

En av de store forskjellene på en høysensitiv gründer og en normalt sensitiv gründer, finner du når det kommer til komfortsonen. Alt er forsterket i oss høysensitive. Forskere mener at vi kan oppleve ting inntil 4-5 ganger sterkere enn andre. Det betyr at det kan koste oss 4- 5 ganger mer energi å oppholde oss utenfor komfortsonen. 

Det betyr ikke at vi ikke har evnen til å jobbe utenfor komfortsonen. Tvert om så kan vi synes det er både spennende og gøy, men prisen vi betaler er mye høyere enn den er for de normalt sensitive. Dette gjør det vanskelig å holde ut i lengden og vi opplever at motet forsvinner underveis.

For oss høysensitive er det derfor viktig å jobbe med de tankemønstrene som gjør at ting oppleves som "utenfor komfortsonen". Da utvider vi komfortsonen i stedet.


Loven om årsak og virkning

Den verden du ser er en virkning av dine tanker, det er dine tanker som er årsaken til den verden du ser

- fra boken Et kurs i mirakler -


Dine tanker har skaperkraft og det er her potensialet vårt ligger. Har du stått fast i din business en stund, har du mest sannsynlig allerede hentet ut det potensialet som ligger i det tankesettet du har i dag. Det betyr at du må endre tankesett for å skape noe nytt eller ta din business til neste level. Ønsker du nye resultater må du gjøre noen endringer i dine tanker, perspektiver og oppfattelser av deg selv, og hvordan du tror samfunnet ser deg.

Tankene dine har skaperkraft. Alt starter med deg selv!

Hvem er jeg?

Turid Halvorsen Olsen heter jeg, er utdannet coach og mental trener og har drevet min egen business siden 2010.

Jeg er høysensitiv og sitter på god kunnskap om hvordan du kan omskape det som oppleves belastende til å bli en god ressurs for deg og din business.

Jeg er også formidler av den spirituelle boken "Et kurs i Mirakler", som bygger på psykoterapi og gir oss noen riktige dype innsikter om hvordan våre tanker påvirker oss, og hva vi kan gjøre for å skape den verden vi ønsker oss. Denne boken skaper grunnlaget for de verktøyene og tankeretningen jeg bruker i coachingen.

Hva ønsker du hjelp til?

Omskape frykten for hva andre tror og mener om deg, slik at det koster deg mindre energi å være synlig?

Verdsette deg selv og dine produkter/tjenester høyere, så det blir lettere å selge til en pris du kan leve av? Dette bygger også opp troen på deg selv!

 Sette kunnskapen din i system så det blir lettere å dele den og skape produkter av den?

Heve frekvensen du vibrerer på, slik at du kan endre på hva du tiltrekke deg?

Sette nye mål for din business, og skape en strukturert måte å jobbe på som gjør at du når målene dine uten å bli overveldet eller overstimulert?

Ta kontakt med meg om du har noen spørsmål eller ønsker å bestille time: kontakt meg

Måten vi jobber på er en prosess, det finnes ingen kvikkfix for hvordan vi endrer vårt tankesett. Dette er trening over tid. Det er grunnen til at jeg tilbyr coaching-pakker og ikke enkelt timer.

Velg mellom disse avtalene:

3 Mnd

6 coachinger

kr

5.970

/-

  • 6 timer coaching
  • Oppfølging etter behov
  • Konkrete mål du skal jobbe med mellom hver coaching
12 mnd

24 coachinger

kr

23.970

/-

  • 24 timer coaching
  • Oppfølging etter behov
  • Konkrete mål du skal jobbe med mellom hver coaching

Ta kontakt med meg om du har noen spørsmål eller ønsker å bestille time: kontakt meg

Betingelser og praktisk info

Du forplikter deg til å ha utført alle de oppgavene/øvelsene vi er blitt enige om FØR du kan ha ny coaching time. Du kan derimot be om så mye oppfølging du trenger mellom coaching timene, for å nå målene vi er blitt enige om. 

Coachingen foregår online, med programmet Zoom (gratis å laste ned). Det ligner på Skype, men har flere funksjoner, som bl.a skjermdeling og opptaksmuligheter.

Hver coaching varer i ca 45-60 minutter. Det gjøres opptak av Coachingen, som du får tilsendt og kan se om igjen så ofte du trenger.

Ta kontakt med meg om du har noen spørsmål eller ønsker å bestille time: kontakt meg