Turid H Olsen

 Hei!

Takk for at du stakk innom siden min, og tar deg tid til å bli bedre kjent med min business!

Jeg er selv høysensitiv Coach og Mental Trener! Min jobb er å hjelpe deg som er høysensitiv Terapeut, Coach, Healer eller Yoga instruktører å lykkes i din bedrift.

Høysensitivitet er en velsignelse og gir oss mange fordeler når vi jobber med andre mennesker. Mens det å bygge opp selve businessen og få seg kunder, kan derimot være en stor utfordring for oss. En av grunnene er at vi fungerer litt annerledes enn 80 % av resten av verden. Dvs at det som ser ut til å fungerer for «alle andre», trenger ikke fungere like bra for oss. 

Liker du å bevege deg ut av komfortsonen?

Det som skiller oss høysensitive fra andre mennesker, er at vi er skapt med et nervesystem som fungerer bedre. Det vil si at vi opplever alt mye sterkere. Å bevege seg ut av komfortsonen f.eks er noe som koster energi hos alle mennesker, men det koster ekstra mye energi hos oss høysensitive. Spesielt hvis man skal pushe sine grenser over lengre tid, blir prisen ofte for høy for oss og motet forsvinner.

Som Coach og Mental Trener kan jeg hjelpe deg å dele opp stegene, bygge opp trygghet og klarhet isteden. Da trenger du ikke å bevege deg ut av komfortsonen, du utvider heller komfortsonen. Da vil det ikke lenger koste deg masse energi, og det blir enklere å stå i det. Du utfører stegene ut fra en kilde av kjærlighet, trygghet og troen på deg selv, istedenfor frykt og usikkerhet.

Mye av visdommen jeg bruker på mine kunder, er hentet fra boken Et kurs i Mirakler (A Course in Miracles) som ble skrevet av Helen Schucman og utgitt i 1975. Den blir i dag formidlet av mange kjente coacher og forfattere som Marianne Williamson, Gabreielle Bernstein (Spiritual Junkie), Robert Holden, Neal Donald Walch +++

Det boken beskriver som et mirakel er «en endring i vår oppfattelse». Den endringen handler om å forandre frykt til kjærlighet.

Har du lyst til å jobbe med meg? Her finner du en oversikt over coaching pakkene jeg tilbyr: turidholsen.no/coaching

Takk for at du tok deg tid til å bli kjent med meg!

Klem fra Turid