Tanker er et kraftfullt verktøy som kan løfte deg, bygge trygghet og få deg til å blomstre og trives i livet. Men de trenger trening! Uten trening kan de bli din største sabotør.

Mentalt Sterk coaching og veiledningspakke jobber med deg på 4 konkrete områder:

#1

Bygg din egenverdi

Din egenverdi handler om hvor høyt du evner å verdsette de styrkene, talentene og  kvalitetene du ble skapt med (blant annet de høysensitive styrkene). Underkjenner du verdien av det som bor i deg, svekker du din egen kraft. Denne 90 minutter lange coachingtimen hjelper deg å finne tilbake til denne verdien igjen, og du får med deg et verktøy som du trener på i ettertid.

#2

Kraftmetoden

Heal dine indre sår og ta kraften din tilbake. Alle typer krenkelser du opplever i livet, får deg til å tro du har svakheter som gir andre en form for makt over deg. Denne troen på svakheter er en illusjon. Kraftmetoden hjelper deg å skrelle bort disse illusjonene, slik at du sitte igjen med styrken og kraften som egentlig har bodd i deg hele tiden.

#3

Omskape trossystemer

Den verden du ser er en virkning av dine tanker. Dine tanker er årsaken til den verden du ser! (Loven om årsak og virkning). Mange av tankene du har er påvirket av fortiden. Ettersom livet ikke bare er en dans på roser, vil du naturlig ha med deg noen tankemønster som begrenser fremtiden din. Disse tankemønstrene kan jeg hjelpe deg å omskape!

#4

Styrkeboost

Hvordan leve og jobbe på en måte som styrker deg? Her blir du kjent med grep du kan gjøre som gir deg flest mulig "gode dager". Når du har det bra, har du mer å gi til andre.

Hvem passer dette for?

  • Deg som ønsker å bli kvitt noen frykter. F.eks frykten for å ikke være bra nok, frykten for hva andre sier og mener, frykten for autoriteter, m.m.
  • Deg som ønsker å bli tryggere på den du er, og stå trygt i din tro og meninger.
  • Deg som ønsker å omskape begrensede tankemønster.
  • Deg som ønsker å bli mer kraftfull .
  • Deg som ønsker å lære kraftfulle verktøy du kan bruke på deg selv etterpå.

Coaching og veiledningspakken Mentalt Sterk består av 4 timer á 90 minutter. Alt foregår online via møteprogrammet Zoom. Det gjøres opptak av samtalen som du får tilsendt pr e-post. Du får all den veiledning og støtte du måtte trenge mellom timene.

Det mest effektive er å jobbe deg gjennom dette programmet på 1 mnd. Du kan fordele timene over lengre tid hvis du ønsker det, men ikke lenger enn 1 år.

Pris for denne pakken er

kr 4.997,-

Pengene tilbake

14 dagers garanti

risiikofritt

14 Dagers pengene tilbake garanti

For dette produktet gjelder 14 dagers pengene tilbake garanti. Om du av en eller annen grunn skulle angre på at du kjøpte denne coachingpakken, sender du en e-post til turid@turidholsen.no så får du pengene tilbake.

Garantien gjelder innen 14 dager fra du kjøpte coachingprogrammet.