Minikurs: Omskap tankeprogrammer som begrenser deg

Tanker er et mektig verktøy og i denne workshoppen lærer du deg en teknikk for hvordan du kan bruke dem til å omprogrammere noen av de programmene som begrenser deg idag.

Kartlegg dine høysensitive behov

Er du bevisst alle dine sensitiviteter? Hvis ikke kan det være vanskelig å ta vare på dine behov. Her finner du en oversikt over de mest vanlig sensitivitetene. Finn ut hvem av den du kan kjenne deg igjen i.

Facebook gruppen: Høysensitive Gründere

Her deler jeg tips og mental læring som gjør det lettere å bygge din business. Her inne kan du også nettverke med andre gründere. Jeg holder livesendinger og deler andre poster med både tips og kunnskap.

Facebook gruppen: Transformasjon med Et kurs i mirakler

Er du interessert i å bli bedre kjent med visdommen og innsiktene fra boken Et kurs i mirakler? Her inne deler jeg poster og holder livesendinger og skaper et miljø for alle som er interessert i dette.

Webinar: Hva andre tror og mener om deg bestemmer du selv

Andre mennesker er som et speil, de reflekterer tilbake til deg det du selv sender ut. Det betyr at når du endrer ditt syn på deg selv, vil også de andre endre sitt syn på deg. Når du respekterer dine grenser og behov, vil også andre gjøre det.


Meld deg på webinaret, dette er en spennende måte å trene tankene på.