Neste oppstart er August 2023

Du er selv skaperen av din egen virkelighet!

Visste du at i virkeligheten er vi alle skapt likeverdige?


Det betyr at i virkeligheten er ingen skapt så mektige at de egentlig kan gjøre deg til et offer.Et kurs i mirakler lærer oss forskjellen på den kraften og styrken som Gud har skapt oss med, og den svekka versjonen egoet har fått oss til å tro vi er skapt med.

Du vet ikke hvor sterk du er, før det å være sterk er det eneste alternativet du har!

Visdomsord

Ofte er det først når vi står i alvorlige kriser at vi blir oppmerksom på den kraften som bor i oss. Det er derfor vi ofte kommer styrket ut av krisene. Denne kilden er tilgjengelig for oss uten at vi trenger å havne i en krise først. Dette kurset vil vise deg veien til denne kilden.

Kurset gir deg blant annet et nytt syn på hva styrke er, og hva som skal til for å trene den opp. Du lærer hvilken kraft som bor i deg og hvordan du kan bruke denne kraften til selv å ta kontroll over ditt liv. Du lærer også å heale fortidens sår, så det ikke lenger får begrense livet ditt. Den endrer din oppfattelse av det du ser og opplever, da vil det du ser og opplever endre seg. Dette er et et kraftfullt verktøy du kan bruke til å skape deg det livet du ønsker deg.


Et kurs i mirakler er en spirituell oppvåkning!

Fakta om "Et kurs i mirakler"

Dette er boken som gjorde Gabby Bernstein til " The Spiritual Junkie", og er formidlet av mange store og kjente forfattere og coacher verden over. F.eks Marianne Williamson, Dr. Wayne Dyer, Louise Hay, Eckhart Tolle, Robert Holden, Neal Donald Walsh, Doreen Virtue, Kyle Gray +++


Boken ble gitt ut første gang i 1975, og er skrevet av Helen Schucman. Hun jobbet som professor i psykologi ved Columbia-universitets fakultet for leger og kirurger i New York City. Hun var ikke spesielt åndelig av seg, og jobbet i et akademisk miljø som var svært prestisje orientert. Dette førte til et miljø og en tone mellom medarbeiderne som ble veldig hardt og kjølig. Helen's sjef så seg etterhvert lei av at miljøet var slik og uttalte til slutt "det må finnes en annen måte å gjøre dette på". Et kurs i mirakler ER den andre måten.


Helen Schucman fikk i oppdrag sammen med sin kollega William Thetford å lage et opplegg som kunne forbedre arbeidsmiljøet. Da de gikk i gang med dette oppdraget begynte Helen å få så mange symbolske drømmer som hun fant fasinerende. Hun kviet seg for å fortelle om dem til William, for det var et ganske kjølig forhold mellom de to også. Men etterhvert tok hun motet til seg, og han fant også dette fenomenet interessant og oppfordret henne til å skrive ned disse drømmene. Det var da hun begynte med dette at hun hørte en stemme som sa "Dette er et kurs i mirakler".


 Det tok henne i alt 7 år å skrive denne boken. Underveis i skrivingen identifiserte stemmen seg som Jesus Kristus, boken er et resultat av kanaliseringene fra ham. Boken bruker en kristen terminologi, samtidig som den er veldig tydelig på at den ikke er tilknyttet noen religion. Det boken snakker om er Universalt og skal ikke skape grobunn for hverken sekter eller religioner. Dets eneste hensikt er å vise en vei som vil gjøre oss mennesker i stand til å finne vår egen Indre Lærer.


Boken består av en tekstbok på 656 sider, så en arbeidsbok med 365 øvelser (en for hver dag et helt år), tilslutt en håndbok for lærere på 74 sider.


Bokens definisjon på et mirakel: En endring i vårt perspektiv fra frykt til kjærlighet! 


Les mer om boken her!

Hva går dette kurset ut på?

Det er de 365 leksjonene (øvelsene) fra boken som er utgangspunktet for dette kurset. Vi møtes live hver Tirsdagskveld i til sammen 42 uker.


I undervisningen blir du kjent med forståelsen og betydningen av leksjonene, det blir trekt inn kunnskap både fra tekstboken og håndboken for lærere, samt jeg deler fra mine 8 års erfaringer og de verktøy som er vokst frem i løpet av denne studietiden.


I tillegg vil du motta daglige e-poster med en ny leksjon hver dag!


Du blir også medlem av ei facebook-gruppe hvor vi kommuniserer med hverandre, deler erfaringer, stiller spørsmål osv. mellom kursdagene. Der inne vil du også finne alle praktiske opplysninger du trenger.

Hvem passer kurset for?

 • Deg som ønsker selvutvikling som virkelig går i dybden og utgjør en forskjell 
 • Du som har prøvd å lese boken, uten å komme igjennom den på egenhånd
 • Du som ønsker å bli mer spirituell
 • Du som ønsker å benytte deg av den fantastiske kjærlighetskraften vi er omgitt av
 • Du som selv ønsker å bli en formidler av denne boken, men vil gjerne ha litt mer dybde først
 • Deg som ønsker å være i et miljø sammen med andre som tror på det samme som deg
 • Du som ønsker å lære hvordan man løser opp i gamle trosmønstre og akseptere at ting kan ha andre løsninger enn de du har sett for deg. Det er først når ting skjer utenfor logikken at vi ser på det som et mirakel.
 • Deg som ønsker å ha tillit til Universet, la deg guide. 
 • Du som vil lære å se og oppleve, uten å la deg farge av tidligere negative opplevelser.

"

Når du prøver å kontrollere livet ditt og det som skjer deg, stenger du MIRAKLENE ute.


Når du tillater ting å skje KUN på din måte, og innenfor din logiske sans, stenger du miraklene ute.


Når du prøver å klare alt på egenhand, fornekter du deg mirakler.


Når du ser deg selv som offer, eller tror andre har makt til å skade deg, lukker du øynene for mirakler!


Turid H Olsen Coach, Mental trener og Mirakelarbeider

Praktisk info:

Du trenger ikke å ha lest boken Et kurs i Mirakler for å bli med, du vil få grundig undervisning!

Vi møtes hver Tirsdag kl 19.00 via onlineprogrammet Zoom, hvor vi holder på ca 1 time hver gang.

Du får tilgang til en lukket Facebook gruppe hvor viktig informasjon blir lagt ut, og hvor vi kan kommunisere med hverandre mellom møtene!

Det gjøres opptak av alle kursene og de blir lastet opp i en passordbeskyttet kursportal du har tilgang til i ett år etter at kurset er ferdig!

Neste oppstart:

 August 2023

Sett deg på venteliste og bli blant de første som får beskjed når påmeldingen åpner!

Dette får du:

 • Nytt kurs hver uke!
 • Tilgang til kursportalen hvor alle kursene blir lastet opp, denne har du tilgang til i 1 år etter at kurset er avsluttet.
 • Medlemsskap i vår Facebook gruppe med muligheter til å stille spørsmål og bli kjent med likesinnede!
 • Daglige e-poster med alle leksjonene fra boken!
 • Muligheten til å bygge nettverk med andre mirakelarbeidere.

pengene tilbake

100%

30 dagers garanti

100% Pengene tilbake garanti i 30-Dager

For dette kurset gjelder 30 dagers pengene tilbake garanti. Det betyr at hvis du skulle angre på dette kjøpet, har du mulighet til å trekke deg fra kurset ved å sende meg en e-post og få pengene tilbake i inntil 30 dager fra kurset starter.

Copyright www.turidholsen.no