Trenger man en grunn til å være lykkelig?

Skjermbilde 2015-02-04 kl. 14.04.43

 

Hva er egentlig normal tilstanden vår? Er det å være alvorlig? Glad? Trist? Lykkelig? Sint? Hvilket humør har vi som utgangspunkt, på en dag hvor vi hverken har opplevd noe på godt eller vondt?

Jeg synes bildet ovenfor er så godt, tenk å gå rundt og være SÅÅÅ lykkelig uten å ha noen som helst grunn til det 🙂 Det er så mye healing i det å vandre rundt i positive følelser. Og det er så mye enklere å se løsninger når vi ikke er neddynget i bekymringer. Livet er så mye letter å leve når man kan kjenne på varmen i hjertet. Hva om vi skaper en farsott av mennesker som går rundt å smiler, rett og slett fordi det gjør oss GLAD 🙂 🙂 🙂

#smilerfordedetgjørmeggladselfie

#smilerfordidetgjørmeggladselfie

Hvem har ansvaret for din lykke?

Tenk så deilig det hadde vært å kunne gi bort det ansvaret til noen andre? Til partneren vår kanskje? Eller til sjefen vår? Til våre venner? Eller til vår Mamma? HALLO!!! JEG ER ULYKKELIG!!! HVA HAR DU TENKT Å GJØRE MED DET??? Av og til er det godt å kunne støtte seg på andre, bli dratt med av andres glede og entusiasme. Man er utrolig heldig når man får oppleve det. Erfaringsmessig så skjer dette såpass sjeldent, at man blir lykkeligst om man tar ansvaret selv.

Har du prøvd å bruke følelsene dine som et termometer på det du møter i hverdagen? Det startet jeg med for noen år tilbake, da jeg tok valget Å VÆRE LYKKELIG! Jeg valgte å være lykkelig, ikke fordi problemene hadde tatt slutt (for de tar nok aldri slutt). Men fordi jeg trives bedre i livet mitt og er en bedre versjon av meg selv når jeg er lykkelig.

Å bruke følelsene som termometer hander om å bli bevisst på hva som fører deg over på pluss-siden, og hva som fører deg over på minus-siden. OG foreta noen endringer i livet i forhold til resultatet du kommer frem til.

For meg innebar det at jeg sluttet å lese/se krim-bøker/filmer. Fordi jeg ble ikke lykkelig av å bli skremt. Å være redd for å se ut av vinduet om kvelden, lytte etter lyder, all krimmen matet fantasien min på negativ måte.

Jeg sluttet også å se nyhetssendinger og lese nyhetsaviser. Disse nyheten gjør at vi fordyper oss i elendighet, og det påvirker oss negativt. Og selv om jeg har sluttet å lese nyheter, vil jeg påstå at jeg ennå ikke har gått glipp av en eneste viktig hendelse. For når det skjer viktige ting, så prates det om det overalt. Ting deles i sosialemedier osv. Så man går ikke glipp av noen ting, men man slipper bare å fordype seg i elendigheten. Man trenger ikke å se innvollene til mennesker i krigsherjede land for å forstå at de har det vondt.

Fikk da frigjort tid til å gjøre mer av det som gjør meg lykkelig. Tilbringe tid med mennesker som bringer frem de beste sidene i meg. Leser ting som varmer hjerte. Ser TV-programmer som får meg til å le, osv.

Dette var er små enkle grep jeg gjorde, og som jeg fikk lyst til å dele med deg. Fordi de utgjorde stor betydning i min hverdag! Jeg ble rett og slett lykkeligere av det 🙂

Uansett hva du velger å gjøre, BLI MED Å SMIL IDAG!!!! Man blir glad av det!

Kjempesmil 😀 fra Turid

Base liten

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: