Bli med på 3 dagers-workshop: 

Lær noen fantastiske verktøy fra Et kurs i mirakler om hvordan du kan transformere livet ditt!

Dato

28. - 30. April

Hvor?

Online

Navn:

E-post:

NB! Når du melder deg på samtykker du også i å motta e-poster fra meg med informasjon, nyheter og tilbud jeg har.

Livet er ikke bare noe som skjer deg,

du skaper det!

Bli med på en 3 dagers transformasjon:

Dag 1

Dine tanker skaper din virkelighet. Bli bevisst på hvordan du skaper og hvordan du omskaper den virkeligheten du ser i dag.

Dag 2

Du kan ikke gi noe du ikke har. Så det å gi er et bevis på at du har. Vi skaper oss derfor ikke en formue, eller en velstand, osv. Vi skaper oss en personlighet som igjen fører til at vi oppnår det vi ønsker oss.

Dag 3

"Vi er alle en" (oneness) er et uttrykk du kanskje har hørt før. Et kurs i mirakler lærer oss å gå i dybden på hva dette betyr. Vi påvirkes av hverandre, både i tanker, ord og handlinger. Det du gjør mot deg selv, gjør du også mot andre. Det du gjør mot andre gjør du også mot deg selv. Derfor kan du ved å gjøre justeringer i dine egne holdninger til deg selv og andre, påvirke hvilke holdninger du vil bli møtt med fra andre. "Ingen blir korsfestet alene og ingen slipper inn i himmelen alene". 

Fakta om boken Et kurs i mirakler:

Dette er boken som gjorde Gabby Bernstein til " The Spiritual Junkie", og er formidlet av mange store og kjente forfattere og coacher verden over. F.eks Marianne Williamson, Dr. Wayne Dyer, Louise Hay, Robert Holden, Neal Donald Walsh, Doreen Virtue, Kyle Gray +++

Boken ble gitt ut første gang i 1975, og er skrevet av Helen Schucman. Hun jobbet som professor i psykologi ved Columbia-universitets fakultet for leger og kirurger i New York City. Hun var ikke spesielt åndelig av seg, og jobbet i et akademisk miljø som var svært prestisje orientert. Dette førte til et miljø og en tone mellom medarbeiderne som ble veldig hard og kjølig. Helen's sjef så seg etterhvert lei av at miljøet var slik og uttalte til slutt "det må finnes en annen måte å gjøre dette på". Et kurs i mirakler ER den andre måten.

Helen Schucman fikk i oppdrag sammen med sin kollega William Thetford å lage et opplegg som kunne forbedre arbeidsmiljøet. Da de gikk i gang med dette oppdraget begynte Helen å få så mange symbolske drømmer som hun fant fasinerende. Hun kviet seg for å fortelle om dem til William, for det var et ganske kjølig forhold mellom de to også. Men etterhvert tok hun motet til seg, og han fant også dette fenomenet interessant og oppfordret henne til å skrive ned disse drømmene. Det var da hun begynte med dette at hun hørte en stemme som sa "Dette er et kurs i mirakler".

 Det tok henne i alt 7 år å skrive denne boken. Underveis i skrivingen identifiserte stemmen seg som Jesus Kristus, boken er et resultat av kanaliseringene fra ham. Boken bruker en kristen terminologi, samtidig som den er veldig tydelig på at den ikke er tilknyttet noen religion. Det boken snakker om er Universalt og skal ikke skape grobunn for hverken sekter eller religioner. Dets eneste hensikt er å vise en vei som vil gjøre oss mennesker i stand til å finne vår egen Indre Lærer.

Hvor foregår workshoppen?

Workshoppen foregår i ei lukket facebook-gruppe du får tilgang til når du melder deg på!


Inne i denne gruppen vil jeg gå live 3 dager på rad, og du vil ha mulighet til å stille spørsmål inne i gruppen!


Wokshoppen er GRATIS!

Meld deg på webinaret her:

Navn:

E-post:

NB! Når du melder deg på samtykker du også i å motta e-poster fra meg med informasjon, nyheter og tilbud jeg har.