Selvkjærlighet!

Det er så mye enklere å gi til andre, enn til seg selv. Det er så mye enklere å vise omsorg ovenfor andre, enn til seg selv. Det er så mye enklere å være takknemlig for det andre gjør for deg, enn det du gjør for deg selv. Det er så mye enklere å sette pris på det andre gjør, og rose deres dyktighet, enn å verdsette sine egne egenskaper og evner.

Betyr det at du er mindre verdifull enn alle andre?

whatmattersmost

Livet er som et speil som reflekterer tilbake til oss det vi selv sender ut.

Det betyr at respekterer du deg selv og setter pris på dine evner og egenskaper, vil du oppleve at de du møter også gjør det. Greier du å verdsette dine handlinger og personlighet, vil du oppleve at de rundt deg også gjør det.

Gir du tillit til menneskene du møter, vil du oppleve å motta deres tillit tilbake. Er du takknemlig for opplevelsene du møter, vil du oppleve at livet elsker deg tilbake.

sunshine

Selvkjærlighet er sola som lader kroppens solcellebatteri.

Selvkjærlighet er healing som healer de indre sårene som livet har påført oss.

Selvkjærlighet gjør oss til en bedre versjon av oss selv, som igjen gjør at vi har enda mer å gi til de rundt oss. 

 

Hvordan tilfører vi oss Selvkjærlighet?

Let etter dine gode sider, dine positive egenskaper. Skriv dem ned. Les de hver dag i 1 mnd, og stopp opp for hvert punkt du har skrevet og takk universet 3 ganger for at du har disse egenskapene.

Hva liker du med kroppen din? Med helsa di? Med personligheten din? Skriv det ned. Les de hver dag i 1mnd, og stopp opp for hvert punkt du har skrevet og takk universet 3 ganger.

Grunnen til at vi har lite selvkjærlighet i utgangspunktet, er at vi har hatt fokus på våre mindre gode sider, fokus på de mindre gode opplevelsene i livet. Og det vi gir fokus til er det vi får mer av. Så ved å bevisst fokusere på det positive, vil vi greie å snu denne energien. Og du vil oppleve mer Selvkjærlighet og flere gode opplevelser i livet.

Her er noen eksempler på setninger: 

  • Jeg er et verdifult menneske! Tusen takk Universet for at jeg får lov å være et så verdifult menneske. Tusen tusen takk! Tusen tusen hjertelig takk!
  • Jeg er bra nok akkurat slik jeg er! Tusen takk Universet for at jeg får at det er bra nok å være akkurat slik jeg er. Tusen tusen takk! Tusen tusen hjertelig takk!
  • Jeg er så uendelig takknemlig for helsa mi! Tusen takk Universet for alle de kroppsdelene jeg har som fungerer helt utmerket. Tusen tusen takk! Tusen tusen hjertelig takk!

love

At du har det bra er ditt ansvar! Du er ikke avhengig av noen andre! Så gjør noe som varmer hjerte ditt idag! Fordi du fortjener det!

Send deg med dette en hjertevarm klem 🙂 

Hilsen Turid

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: