Respekt

Er respekt noe man må gjøre seg fortjent til? Er det noe man bør forvente å få fra alle? Eller må man rett og slett sette seg i respekt? Jeg tror på loven om tiltrekning. Det er en naturlov som fungerer hele tiden. Loven om tiltrekning sier at det du sender ut, er det du får tilbake. Det betyr at alt starter med oss selv. Når vi selv verdsetter og respekterer våre evner og den vi ER, vil andre også gjøre det.

Det innebærer f.eks å respektere og verdsette våre egne grenser. Respektere og verdsette våre egne behov. Det igjen innebærer å slutte og sammenligne seg med andre. For når vi sammenligner oss med andre, ser vi oss selv i forhold til den andre og ikke slik vi virkelig ER. 

Med denne ukens affirmasjon, trener vi på å respektere og verdsette oss selv for den vi er, ikke hva vi er i forhold til alle andre. 

 

 

 

Tidsklemma er kanskje et godt eksempel på hvordan mange av oss, prøver å tilfredsstille alle andres behov, enn våre egne. Hvor vi selv verdsetter andres meninger, høyere enn våre egne grenser. Det er så viktig at vi begynner å respektere og verdsette våre egne behov og evner, det vi ER, også når vi ER annerledes enn andre. Ellers gir vi bort kraften vår.

Lykke til med ukas affirmasjon!

Klem fra Turid

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: