Et nytt og bedre liv, med en kropp i balanse!

Av og til får man seg noen nye a-ha opplevelser, og jeg har lyst til å dele med dere en jeg nylig har hatt. Jeg har jo gjennom mange år vært lidenskapelig opptatt av hvordan hodet og kroppen henger sammen, og ikke minst påvirker hverandre. Etter hvert som jeg åpnet opp for det spirituelle, ble jeg mer og mer opptatt av hvordan vi mennesker henger sammen med resten av Universet og påvirkes av hverandre. De siste a-ha opplevelsene jeg nå har hatt, handler om tarmen vår. Vet du hvor mye krøll den kan skape for oss, både mentalt, fysisk og spirituelt hvis den ikke fungerer som den skal?

Det finnes MYYYE stoff ute på markedet nå som handler om tarmen. Mange ernæringsfysiologer snakker varmt om tarmen. Og det var under et webinar med en av disse, at jeg fikk noen a-ha opplevelser. De snakket om melkesyrebakteriene som vi har i kroppen vår. De gode bakteriene som skal beskytte oss, og immunforsvaret vårt, og som utgjør en viktig del av fordøyelsen vår. Problemet er at det kostholdet de fleste av oss har i dag, er syrebasert istedenfor Basisk, som melkesyrebakteriene trenger for å trives og overleve. Dermed blir det færre og færre av dem, noe som gir oss dårligere fordøyelse og svakere immunforsvar. Når vi ikke får kvittet oss med slagstoffene, produserer kroppen mer syre. Noe som kan gjøre oss stivere og mer øm i kroppen, smerter, samtidig som det stjeler energi og kan samle vann i kroppen, gi oss oppblåst mage, m.m. Dette er bare noen av plagene det kan gi oss.

Oppblåst mage, stive og ømme muskler, og lett mottakelig for virus, er noe jeg selv kan kjenne meg godt igjen i. Så jeg begynte å fordype mer om dette. Jeg har i mange år vært opptatt av å ha et sundt og godt kosthold, og har i tillegg siden Januar i år, greid meg uten å spise godis. Noe jeg er kjempe stolt av (ok, jeg gikk på en liten smell her i Oktober, men jeg synes fortsatt jeg er veldig flink). Men til tross for alle endringer jeg har gjort de siste årene, så vises det ikke på vekta i hele tatt. 

Jeg startet derfor med å legge om til det kostholdet som ernæringsfysiologene anbefalte (spise mer Basisk mat), og det hjalp litt. Men jeg har kommet til den erkjennelsen at det er vanskelig å få i seg nok næring gjennom maten alene. Så jeg begynte å søke etter noe tilskudd jeg kunne ta. Jeg endte opp på apoteket, med en boks Idoform. Det er et tilskudd av melkesyrebakterier, som hjalp litt, uten å gjøre de helt store utslagene.

Jeg fortsatte derfor å leite etter andre produkter som kunne hjelpe, og endte til slutt opp med LR Health & Beauty System AS sine produkter. Det er et firma som har eksistert i 30 år, og jeg har hørt mye bra om de produktene.

Min første produkt pakke kom på Fredag, og allerede på søndag kjente jeg at stivheten og ømheten i kroppen var redusert. På Mandag begynte mye av vannet i kroppen å gi slipp, og på kvelden var jeg på min ukentlige fotballtrening. Der er jeg vant til at melkesyra melder seg veldig raskt. Men nå på Mandag kom den ikke før det var igjen mindre enn 5 minutter av treningen. Det er noe jeg ikke har opplevd siden ungdoms årene. Så jeg må si jeg gleder meg veldig til fortsettelsen, og håper kanskje magen blir litt mindre etterhvert også. Jeg har konfirmant i Mai, og trenger å komme inn i bunaden. Har heldigvis litt tid å gjøre det på ennå 🙂

Vil du høre mer om LR-produktene, så ta kontakt med meg enten på Facebook, eller bruk kontaktinfoen som ligger på denne hjemmesiden 🙂

Klem fra en håpefull og optimistisk Turid

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: