Misunnelse er egentlig ikke negativt

Jeg sitter fortiden og fordyper meg i EVNER. De evnene vi alle sammen er født med! Og kan bare konstantere at vi er skapt MYYYE mer fantastisk enn vi aner. Så HVA har det egentlig med misunnelse å gjøre?

Veldig mye faktisk!!!! 

hare-1631435_640

Jeg tror misunnelse er noe vi alle sammen føler på innimellom, og kan kjenne oss igjen i. Men vi går jo ikke rundt å er misunnelig på alt og alle. Det er bare enkelte ting som av og til treffer noen ømme punkter i oss. Og det er her det med evner kommer inn. Vi mennesker er skapt med med over 500 ulike evner i oss. Og om jeg ba deg ramse opp dine evner, så er jeg ganske sikker på at du ikke ville kommet i nærheten av dette antallet (jeg kom til 25 første gangen jeg prøvde ???).

Det bor så utrolig mye mer i oss enn det vi tror det gjør. Vi greier og kan mye mer enn vi tror! Og det er denne begrensede tankegangen vi har om oss selv, som skaper misunnelsen. Misunnelse skjer når det du opplever akkurat nå, treffer en eller flere av disse evnene som bor i deg, men som du ikke er bevisst på at du har.

Når du ser at andre har noe du kunne tenke deg, eller opplever at andre kan noe du også kunne tenkt deg å mestre, har du alltid 2 valg. Du kan føle deg inspirert eller du kan føle deg misunnelig. Om du tror at dette kan du også klare, eller dette kan også du klare å anskaffe deg. Så blir man inspirert av det man møter. De blir dine veiviser som viser deg hva og hvordan det er mulig. Men hvis du tror du ikke kan, blir man isteden misunnelig.

Misunnelse er ikke annet enn Universet som viser deg hva som finnes, og hva som betyr noe for deg. Slik at du skal kunne velge det! Det er vår egen begrensede tankegang om oss selv, som gjør det til noe negativt.

Vi er ikke skapt begrenset, vi er unike og fantastiske!

Stor klæm fra Turid

PS! Syns du dette var nyttig, blir jeg veldig glad om du deler bloggen med dine venner 🙂

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: