Å være SENSITIV er ingen svakhet

- men så lenge du undertrykker dine styrker får du ikke trent dem!

Hvor i livet hadde du vært i dag dersom....

  • ingenting holdt deg tilbake?
  • du hadde hatt større tro på deg selv?
  • sluttet å være redd for hva andre mener om deg?
  • stolte mer på den kraften som bor i deg?
  • rett og slett var litt mere stolt av den du er og det du gjør?

Dine tanker har skaperkraft og er avgjørende for hvordan du oppfatter den verden du lever i. Dine opplevelser i denne verden, gjenspeiler bare din oppfattelse av den. Det betyr at når du endrer din oppfattelse om deg selv, vil også andre mennesker endre sin oppfattelse av deg.

Dette kurset bygger på innsiktene fra boken Et kurs i mirakler. Den lærer oss å skrelle bort alle illusjoner som Egoet har greid å overbevise oss om at er sanne. Dette er illusjoner om at du ikke er bra nok, at dine behov er mindre viktige enn andres, at du ikke passer inn i denne verden ++++

I dette kurset lærer du teknikker for å jobbe med dine tanker, se deg selv i et annet lys slik at disse illusjonen forsvinner. Da sitter du igjen med selve kjernen i deg, som er mye sterkere og mer kraftfull enn Egoet vil at du skal kjenne til. "Kjernen" i deg representerer det Gud virkelig skapte deg som, det kan ingen i virkeligheten ta fra deg. Men du selv kan slutte å tro på det, og da slutter du å bruke av denne kraften. Da vil du naturlig føle deg svekket.

Bli med og ta kraften din tilbake!

Dette er hva du lærer i 4 ukers kurset:

Uke 1

 Forstå din egenverdi

Mental styrke handler om hvor høyt du evner å verdsette de kvalitetene du ble skapt med (blant annet de høysensitive styrkene). Underkjenner du verdien av det som bor i deg, svekker du din egen kraft. Denne første uken lærer du å bli kjent med dine styrker, kvaliteter og evner. Du lærer å trene dem opp til å fungere sterkt!

uke 2

Sterke mennesker trenger ikke forsvare seg

"Hvis du forsvarer deg blir du angrepet" sier Et kurs i mirakler. Hvis du forsvarer deg, må du ha noe som er så svakt at det trenger å forsvares. Dette er hva du forteller du deg selv og sender ut til Universet hver gang du forsvarer deg. 


I uke 2 får du bli kjent med "Kraft-metoden", som hjelper deg å endre troen om deg selv. De svakhetene du har trodd at du har, og som har gitt deg lyst til å forsvare deg er bare illusjoner. Kraft-metoden hjelper deg å skrelle bort illusjonene slik at du sitter igjen med kjernen i deg selv hvor sannheten og din styrke ligger. Denne øvelsen healer indre sår, frigjør deg fra makt andre har fått over deg.

uke 3

Sterke mennesker snakker ikke seg selv ned

Det du forteller deg selv, tror du på. Den indre dialogen er derfor ikke så uskyldig som vi ofte tror, tvert om er den et resultat av dine tanker og dine tanker har skaperkraft. Loven om årsak og virkning sier: "Den verden du ser er en virkning av dine tanker, dine tanker er årsaken til den verden du ser". 

I uke 3 blir du kjent med "Enn hvis-metoden". Dette er et utrolig kraftfullt verktøy som du bruker til å omskape din tro og forventninger til det som møter deg i hverdagen. Da vil også resultatet endre seg.

uke4

Lykke gir deg styrke

Når du er lykkelig og på et godt sted i livet, er du en mye bedre versjon av deg selv. Da har du mer å gi til andre mennesker og våger by på mer av de evnene og talentene som bor i deg. Dette skjer fordi lykke gir deg styrke og kraft til å møte livets vanskeligheter. Å ta vare på egne behov er viktig for å kunne leve lykkelig. Grensesetting er nødvendig for å kunne ta vare på egne behov. I denne kursøkten vil du lære å se grensesetting på en helt ny måte, og som vil gjøre grensesetting til den naturligste ting.

Dette får du:

Dette kurset er for deg som er klar for å jobbe med dine tanker og utvikle ditt mindset! Kurset er bygd opp etter prinsippene til den spirituelle boken Et kurs i mirakler, og inneholder en blanding av spiritualitet og vitenskap (mental trening).

  • Hver uke møtes vi via møteprogrammet Zoom (gratis program, du kan delta fra både pc og mobil), varer ca 1 time hver gang. 
  • Det gjøres opptak av møtet som blir lastet opp i en egen kursportal som du har tilgang til i 1 år.
  • Hver uke mottar du en pdf. med øvelser som vil hjelpe deg å trene inn det nye mindsettet.
  • Du har mulighet til å stille spørmål underveis i kurset.

Meld deg på her:

Neste oppstart:

Torsdag 13. Januar 2022

kl 20.00

Pris kr 997,-

pengene tilbake

14 dagers garanti

Riskfritt

14 Dagers Pengene Tilbake Garanti

For dette produktet gjelder 14 dagers pengene tilbake garanti. Om du av en eller annen grunn skulle angre på at du kjøpte kurset, sender du en e-post til turid@turidholsen.no så får du pengene tilbake.

Garantien gjelder innen 14 dager fra du kjøper kurset.