La ikke fortiden begrense hvordan du driver din business idag

Boken Et kurs i mirakler er et utmerket verktøy når det kommer til å endre det tankesettet som fortiden har gitt oss. Miljøet vi vokser opp i og opplevelser vi har underveis i livet er med å former oss til den vi er idag.  Det betyr at det også har vært med å forme det tankesettet vi har i dag.

Loven om Årask og Virkning sier:

"Den verden du ser er en virkning av din tanker, det er dine tanker som er årsaken til den verden du ser!"

Det ligger mye kraft i tankene våre, det er derfor viktig å være bevisst på hvordan du bruker dem. Trykk deg inn på videoen og hør hva mer jeg forteller om dette temaet.

"Hvis jeg ikke er et offer, hvordan skal jeg da se på dette?" Dette spørsmålet alene kan hjelpe deg å snu tankesettet ditt, og skape en fremtid som inneholder mer av det du ønsker deg! Det finnes ingen nøytrale tanker, alle tanker fører deg enten fremover eller holder deg tilbake. Alle tanker du har om andre vil enten føre deg nærmere konflikt eller nærmere kjærlighet. Å jobbe med tankene er trening som man aldri blir ferdig med. Tankene våre fungerer på samme måte som musklene våre, de trenger kontinuerlig trening hvis de skal holde seg sterke.

Den beste "gaven" Et kurs i mirakler gir oss, er å forstå hvor mye i livet ditt du faktisk styrer selv. Hvor mye av det du møter i hverdagen du selv kan bestemme over, bare ved å endre dine tanker.