Hvordan trener man opp SELVFØLELSEN?

Har det hendt at du har mottatt en julegave eller bursdagsgave, som du ikke har bruk for? En som bare blir liggende ubrukt i skapet? Helt til noen begynner å snakke så varmt om produktet at du forstår hvor nyttig det er, og begynner å ta det i bruk og verdsette det. Plutselig er det blitt favoritt tingen din.

Slik fungerer det med alle de 50′ – 70.000 evner og ferdigheter som bor i hver eneste en av oss også. Når vi ikke verdsetter det som bor i oss, den vi ER, slutter vi å dyrke det som bor i oss. Vi stenger det inne, innerst i skapet. Det er vanskelig å være glad i det som ligger uvirksomt innerst i skapet. 

Det er ofte tanker om at vi ikke er bra nok, perfekte nok, tanker om vår egen litenhet, «det JEG får til, får garantert alle andre til også. Det er ingenting spesielt med meg», som får oss til å slutte og verdsette den vi ER. Vi stenger den vi ER inn i skapet.

Er du heldig, så møter du mennesker som overøser deg med positive tilbakemeldinger. Og som kanskje til og med framsnakke deg til andre. Da blir det lettere for deg å være stolt av det som bor i deg. Da blir det morsommere og mer motiverende å dyrke dine evner, by på mer av deg selv. Da er det enklere å bygge innvendig styrke, eller selvfølelse som vi kaller det.

Men de fleste av oss er ikke omringet av slike mennesker, de fleste av oss får ikke en slik dra-hjelp. Da må vi gjøre jobben selv. I denne videoen vil du lære hvordan du endrer det synet du har på deg selv, slik at du verdsetter det som er deg og bygger opp denne indre styrken.

Lykke til med treningen!

PS! Har du lyst til å lære mer om hvordan du bygger Selvfølelse? Det har du muligheten til i dette online kurset: Selvfølelse, JA TAKK!

Klær fra Turid

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: