Forventninger!

 

Denne ukens affirmasjon er en motgift til all kritikk og fordømmelse vi har mottatt opp gjennom livet!

 

 

Spesielt for oss litt sensitive kan kritikk og fordømmelse oppleves ganske smertefullt. Og det verste er at det gjør noe med forventningene våre. Forventninger om hva som kommer til å skje neste gang vi møtes. Det gjør at vi begynner å grue oss til å oppsøke enkelte «settinger». Noen ganger er denne «settingen» vår arbeidsplass. Andre ganger gjør det at vi begynner å grue oss til å møte enkelte mennesker, og kanskje vennene deres også (i tilfelle de har snakket om deg). 

Loven om tiltrekning sier at det du sender ut, er det som kommer tilbake til deg. Det betyr at det er nettopp de sårbare signalene vi sender ut når vi forventer at det vil bli smertefullt, som gjør at det ofte ender opp med å bli smertefullt.

 

Tenk deg følelsen av å være trygg på at du er godtatt, bra nok og verdsatt uansett hvor du går, og hvem du er sammen med. Hvor mange bekymringer og energi tappende tanker hadde det fjernet?

Å stenge inne sine egne meninger, følelser og den man ER, er et forsvar som flere begynner å bruke for å forsvare seg mot kritikken. Problemet med dette forsvaret er at man da gjør seg selv mindre enn det man er. Vi gir i fra oss kraften vår, og forteller underbevisstheten vår at det ikke er tillatt å være oss.

Ved å overbevise oss selv på både bevisst og underbevisst nivå at «Jeg blir lagt merke til og verdsatt på de mest positive måter. Jeg er elsket»! Da trenger man ikke et forsvar, man er trygg!

Men husk det kreves endel trening for å endre tankemønster. Jo oftere du trener på denne affirmasjonen, jo raskere går endringen. Og prøv å gjenta den på en mest mulig overbevisende måte. Det er når du har greid å overbevise deg selv om at dette er sant, at endringen skjer.

Lykke til!

Klem fra Turid

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: