Få ting gjort uten å pushe

Har du mange arbeidsoppgaver du skulle ha gjort? Mange mennesker du skulle ha fulgt opp? Drømmer du skulle ha nådd? Eller andre ting du har dårlig samvittighet for? Å bygge business inneholder mye arbeid, på mange områder. Samtidig så har du kanskje familie som skal følges opp. Hus og hjem som skal holdes i orden. Vennskap som skal dyrkes. Hvordan finner du plass til deg selv og dine egne behov oppi dette?

Du er et helt menneske, og skal du være utholdende i din business trenger alle aspektene av deg å få næring. Uten denne balansen er det vanskelig å få kontinuitet i det du gjør. Da vil det gå mer i rykk og napp hvor du jobber mye i en perioder, så må du trekke deg tilbake og bygge deg opp igjen før du er klar for neste gode periode. En av utfordringene til oss høysensitive er at vi lettere blir overveldet og overstimulert enn andre. Bare tanken på alt vi skal forholde oss til kan stresse oss så mye at vi blir fullstendig overveldet. Da er det vanskelig å få ting gjort. 

Når vi setter alle oppgavene i system får vi ryddet opp i hodet (og behovene våre). Da blir det enklere å finne en god balanse mellom egentid, arbeidstid og familie/vennetid. Et godt system gjør at du trenger å fokusere på bare en ting om gangen. Det fjerner mye stress og hjelper oss å unngå bli overveldet.

I denne videoen forteller jeg om systemet jeg selv bruker:

Arbeidsdagen satt i system

Har du lyst til å lære dette systemet grundig? Når du først har lært det, er det lett å bruke det igjen og igjen. Du sparer mye tid, og det blir mye enklere å nå målene dine. Du trenger aldri mer lure på hva du skal gjøre på jobb igjen, eller når du skal få prioritert alle de andre gjøremålene dine.

Les mer om onlinekurset her: Arbeidsdagen satt i system

Kurset går over 4 uker og starter Onsdag 18. Mars 2020 kl 19.00!

Håper du blir med!