Er du flink til å ta imot hjelp fra andre?

Er det ikke deilig å føle at man er til nytte? Når man virkelig får lov til å bety noe for noen? Utgjøre en positiv forskjell i andres liv? Spesielt hvis det i tillegg mottas med takknemlighet. At de som mottar virkelig verdsetter den hjelpen du gir dem, og tørr å gi utrykk for det.

Men har du tenkt på at andre også har lyst til å oppleve den følelsen? Jeg har møtt mange mennesker som er vesentlig bedre til å gi, enn å selv motta. Man skal jo ikke være til bry. Selv om vi verdsetter det å få hjelpe andre, så kan det hos mange sitte veldig langt inne å greie å tro at noen faktisk verdsetter å få lov til å hjelpe MEG tilbake. Jeg er nok selv en av de som virkelig trenger å trene mer på dette, og jeg bare elsker denne ukens affirmasjon:

 

 

Jeg tror at det vi gir til andre, uansett om det er en materiell ting, hjelp/tjeneste eller kanskje et kompliment, så er det en kjærlighet vi viser for den vi gir til. En vennlig gest, en måte å si «jeg bryr meg om deg». Men kjærlighet fungerer dårlig som en veis kommunikasjon. Når kjærlighet møter kjærlighet, skaper det en veldig sterk energi som gir kroppen vår påfyll av kraft og energi. Det skjer når en gir og en annen tar i mot med oppriktig takknemlighet.

Ukens affirmasjon handler om å være oppmerksom på det folk prøver å gi deg, og tillat det å treffe hjertet ditt.

Har du prøvd å gi kompliment til noen, og så avfeier de bare hele komplementet? Det skjer meg til stadighet, og jeg vet jeg også selv gjør det innimellom. Noen gir meg komplimenter for noe jeg har gjort, og jeg avfeier det med «nei, det der var da ingenting». Energien i det som ble gitt dør da ut, istedenfor å utvikle seg til noe kraftfullt. Og den som gav komplimentet føler seg avvist istedenfor å få slippe inn i din hjertevarme.

Jeg tror det er mange av som trenger å trene på å forstå, at folk LIKER å hjelpe til. Så vi er ikke til bry når vi tar imot hjelp. Vi er faktisk snille og er med å skaper et bedre miljø rundt oss, når vi tillater oss å ta imot.

Lykke til!

Klem fra Turid

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: