Ei bekymringsfri påske

påskeblogg

 

Ei bekymringsfri påske, høres ikke det fredfylt ut?

Bekymringer er vel det som skaper aller mest indre uro i oss, og som stikker av med mye av energien vår. Og samtidig er det SÅÅÅÅÅ bortkasta tid. Mer enn 99% av alle bekymringer blir det ALDRI noe av.

Et annet faktum med bekymringer er at de ALLTID handler om FREMTIDEN. HER OG NÅ kan vi føle på frykt og være redd, men ikke bekymret. Vi kan ha minner fra FORTIDEN om ting som skremte oss, og som kan gi oss nye bekymringer. Men selve bekymringene handler alltid om fremtid.

Fremtiden har vi jo ikke kommet til ennå, vi aner egentlig ikke hva den vil bringe oss. Den er kun et produkt av vår egen FANTASI. Så bekymringer finnes altså ikke i virkeligheten, de finnes bare i fantasien vår.

bekymringer

Jeg er jo smertelig klar over at bekymringer ikke forsvinner bare for at vi har mottatt denne kunnskapen. Men vi kan bruke denne kunnskapen til å TRENE oss på å tilbringe mer tid i NÅTID.

Når vi leker oss, og har det gøy. Det å være i AKTIVITET, da er vi tilstede i NÅet. For da bruker vi ikke tankene våre til å skape fantasier. Tankene våre blir opptatt med aktiviteten isteden. 

Mitt påsketips er derfor: Vær aktiv, ha det gøy, lek mer, inviter med deg familie og venner :). Eller som min kjære fotballtrener pleide å rope etter meg på banen: Du skal ikke tenke, du skal handle!!! (Tusen takk Jonny, det var et veldig godt råd å ha med seg på veien).

Ønsker dere alle ei riktig god og bekymringsfri påske!

Stoooor påskeklæm fraSkjermbilde 2015-03-27 kl. 11.07.12 

Turid

 

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: