Du ser det ikke før du tror det!

Hvor mye tror du fortiden påvirker deg, og det du opplever i livet ditt idag? Vi ser og opplever verden gjennom følelsene våre. Derfor vil den verden du ser idag være preget av hva du har opplevd tidligere i livet. Høres det merkelig ut?

Kjenner du noen som bærer på mye frykt? Da har du kanskje opplevd at vedkommende ser farer i situasjoner du IKKE ser farer? Der du ser lek og moro, ser den andre fare og muligheter for skader. Opplevelser denne personen har hatt, gjør at hun idag ser en farligere verden enn det du gjør.

Kanskje har du møtt mennesker som alltid må kritisere det andre sier, mener og gjør? Mennesker som ser en verden som må angripes. Noen mennesker har hatt opplevelser som gjør at de føler et behov for å forsvare seg selv med slike angrep.

  • Har man opplevd mye utrygghet og svik, vil man naturlig tro at man trenger et forsvarsverk for å overleve.
  • Har man hørt mange skremselshistorier om alt som kan gå galt, vil man naturlig ha en tro om at ting vil gå galt denne gangen også.

Vi har massevis av ulike trosmønster i oss, noen av dem er positive og beskyttende, mens andre skaper begrensninger, bekymringer, frustrasjoner og frykter i oss, som igjen stjeler vår energi. Affirmasjonene jeg deler med dere på min facebook-side: www.facebook.com/InspirerendeCoachTurid/, er med å endrer de negative trosmønstrene vi har i oss, til positive trosmønster. Når vi endrer vår tro, vil vi se en annen verden.

Denne ukas affirmasjon, er med å åpner oss for å gjøre slike endringer:

Bli med å tren, og del gjerne bloggen med andre.

Lykke til!

Klem fra Turid

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: