Da jeg møtte Skyttsengelen min

«Du ser det ikke før du tror det» sier vi i den spirituelle verden. Noe jeg gang på gang har erfart at er sant. Og med min ateistiske oppvekst var det mye jeg ikke trodde på, mye jeg var skeptisk til og fullstendig overbevist om at var bare tull.

skjermbilde-2015-12-11-kl-13-59-09

Det jeg skal fortelle om nå, skjedde for ca 7 år siden. Jeg hadde vært borte på en jobbreise noen dager, og kom hjem sent en fredagskveld etter at barna hadde sovnet. Min datter Thea som da var  ca 4 år gammel, ble veldig glad da hun kom opp på soverommet vårt neste morgen og fant sin mamma der. Hun kom å la seg opp i sengen sammen med meg og begynte å fortelle om alt hun hadde opplevd de siste dagene, hvem hun lekte med i barnehagen osv. Da hun plutselig skvatt til og begynte å stirre i taket over vinduet. Så sier hun: «Der kom det en engel inn i rommet Mamma, men engler er ikke noe farlige, de er her bare for å passe på oss de». Så fortsatte hun å stirre på han ei lita stund til, før hun vendte seg tilbake igjen til meg og fortsatte samtalen om hvordan hun hadde hatt det i barnehagen. Som om det var den naturligste ting i verden at en engel hadde kommet inn i rommet.

base

Selv fikk jeg fullstendig hakeslepp, og det eneste jeg greide å tenke da var: «Hva i huleste var det som skjedde nå???». På det tidspunktet hadde jeg rukket å gått noen selvutviklingskurs, og lest noen selvutviklings bøker, og gjort meg noen erfaringer som gjorde at jeg forstod at det fantes mer mellom himmel og jord enn det som var vitenskapelig bevist. Men jeg var fortsatt kjempe skeptisk til alt jeg IKKE hadde noen erfaringer med. Og dette med engler var så absolutt en slik ting. For jeg var ikke istand til å se noen engler på dette tidspunktet. Jeg hadde ikke en eneste engle-figur hjemme hos meg, ikke en gang blant julepynten min. Jeg visste at vi ALDRI hadde snakket om engler, så det var absolutt ingen plasser hun kunne ha hørt om engler. Dessuten var reaksjonene hennes så naturlige at dette kunne ikke være noe hun fant på. Det hele ble så troverdig, selv om det lå langt utenfor det jeg egentlig trodde på.

base

Denne opplevelsen gjorde noe med min tro. Og som jeg har opplevd gang på gang; Når jeg åpner opp for å «tro«, blir jeg åpnet opp for å «se«. Det gikk ca 1 år etter dette før jeg så «han« første gangen. Da hadde jeg lest en selvutviklings bok som skulle hjelpe meg å «se». Den ble avsluttet med en meditasjon, og det var da han kom til meg første gangen. Han kom inn i rommet, men bare for et kort øyeblikk. Jeg kunne se han like tydelig som jeg ser et levende menneske. «Hei, jeg er Markus og er din skyttsengel» var det eneste han rakk å si før han var borte igjen. Men det jeg husker best fra vårt første møte var følelsen, den enorme kjærlighets-følelsen. Hvis du tar den sterkeste forelskelsen du noen gang har opplevd, og ganger den opp med 1000 så begynner du å nærme deg den følelsen jeg opplevde.

 

spring-1322378_640

Etter dette har han kommet til meg flere ganger, han trener meg på mine evner, og har gjort meg bevisst på mine nåde gaver jeg har fått med meg på reisen gjennom livet. Og fortalt meg hva min Livsoppgave er. Han er min gode, trygge veiviser i livet, som fører meg trygt igjennom de til tider tøffe prosessene jeg går.

Online-kurset Livet Elsker Deg er et resultat av det han har lært meg og guidet meg igjennom. 

Når vi opplever verden gjennom de negative erfaringene og sårene som livet så raust har gitt oss, så ser vi ikke virkeligheten slik den egentlig er. Vi kan bli redd og føle oss truet, uten at vi egentlig er i fare. Vi kan føle behov for å forsvare oss, uten at vi blir angrepet. Vi kan være redd for å vises og få oppmerksomhet, uten at vi har noe som trenger å skjules. Vi kan føle oss som et offer, uten at noen egentlig har villet oss noe vondt.

Når du gjør deg ferdig med negative erfaringer, og får healet fortidens sår. Ser du verden med nye øyne. Da vil du oppdage at verden er mye vakrere enn da du gikk å kjente på smerten. Det er da du føler at Livet Elsker Deg!

Trykk deg gjerne inn på kurset om du vil lese mer om det.

Ønsker deg en fredfylt aften ?

Klem fra Turid

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: