Coaching og Mental Trening

1:1

Er du lei av å motivere deg selv og løse alt på egenhånd? 

Ønsker du litt dra hjelp gjennom noen av prosessene?Hva ønsker du å oppnå med å jobbe sammen meg?


Coaching er en samtale teknikk som hjelper deg å snu rundt på dine tanker, slik at du får et annet perspektiv på dine utfordringer. Da er det alltid lettere å se løsninger.


For å sikre at coachingen har effekt, starter vi alltid me å sette oss mål. Da jobber vi etter SMART-metoden, som sørger for at målet alltid er:

S - Spesifikt

M - Målbart + Meningsfyllt

A - Achievable (Oppnåelig)

R - Relevant og Realistisk

T - Tid (innen når skal målet være nådd?)


Mental trening er de verktøyene og treningene vi bruker for å løse opp i utfordringene/motstand som står i veien for dine mål. Dette handler ofte om å endre noen tankemønster og følelser du har om deg selv, din business og dine tjenester.


Du vil ikke klare å ta din business til neste level ved å fortsette å være som du er i dag. Det betyr ikke at du er en dårlig versjon av deg selv, men du har allerede hentet ut potensialet i den du er i dag. Ønsker du nye resultater må du gjøre noen endringer i dine tanker, perspektiver og oppfattelser av deg selv, og hvordan du tror samfunnet ser deg.


Tankene dine har skaperkraft. Alt starter med deg selv!

Hvem er jeg?

Turid Halvorsen Olsen heter jeg, er utdannet coach og mental trener og har drevet min egen business siden 2010.

Jeg er høysensitiv og sitter på god kunnskap om hvordan du kan omskape det som oppleves belastende til å bli en god ressurs for deg og din business.

Jeg er også formidler av den spirituelle boken "Et kurs i Mirakler", som bygger på psykoterapi og gir oss noen riktige dype innsikter om hvordan våre tanker påvirker oss, og hva vi kan gjøre for å skape den verden vi ønsker oss. Denne boken skaper grunnlaget for de verktøyene og tankeretningen jeg bruker i coachingen.

Måten vi jobber på er en prosess, det finnes ingen kvikkfix for hvordan vi endrer vårt tankesett. Dette er trening over tid. Dette er grunnen til at jeg kun tilbyr coaching-pakker og ikke enkelt timer.

Her er noe av det vi kan jobbe hjelpe deg med:

 • Øke både selvtillit og selvfølelse
 • Fjerne frykten for å være synlig og for hva andre skal tro og mene om deg
 • Hjelp deg å gjøre valg og prioriteringer for din business
 • Løse opp i fastgrodde tankemønster og blokkeringer
 • Verdsette deg selv og dine produkter/tjenester høyere, så det blir lettere å selge til en pris du kan leve av.


Velg mellom disse avtalene:

3 Mnd

6 coachinger

kr

5.970

/-

 • 6 timer coaching
 • Oppfølging etter behov
 • Konkrete mål du skal jobbe med mellom hver coaching
12 mnd

26 coachinger

kr

24.970

/-

 • 26 timer coaching
 • Oppfølging etter behov
 • Konkrete mål du skal jobbe med mellom hver coaching

Betingelser og praktisk info

Du forplikter deg til å ha utført alle de oppgavene/øvelsene vi er blitt enige om FØR du kan ha ny coaching time. Du kan derimot be om så mye oppfølging du trenger mellom coaching timene, for å nå målene vi er blitt enige om. 

Coachingen foregår online, med programmet Zoom (gratis å laste ned). Det ligner på Skype, men har flere funksjoner, som bl.a skjermdeling og opptaksmuligheter.

Hver coaching varer i ca 45-60 minutter. Det gjøres opptak av Coachingen, som du får tilsendt og kan se om igjen så ofte du trenger.