Brent barn skyr ilden!

«Brent barn skyr ilden» er det et visdomsord som sier. Vi påvirkes og formes av det som skjer oss. Og jeg tror vi alle trenger å få bekreftelser på at vi er akseptert. At det er tillat å være den vi er, til og med når vi IKKE er perfekte. 

Når vi møter mennesker som IKKE greier å akseptere den vi er, som mener det er feil å ikke mene det samme som dem, kan det fort bli litt skumlere å komme med sine egne meninger. I perioder så hender det man har alt for mange slike mennesker i livet vårt. Dagens affirmasjon er en hyllest til alle de som har opplevd det!

 

 

Når vi ikke lenger våger å uttrykke oss fritt, så har det mange ringvirkninger i livet vårt. Det ene er måten vi kommuniserer med vår underbevissthet på. For hver gang vi IKKE våger å uttrykke oss fritt, forteller vi underbevisstheten vår at det ikke er tillatt å være den vi er, at det ikke er tillatt å si og mene det vi gjør. Det er med å bryte ned både selvtilliten og selvfølelsen vår.

En annen ringvirkning er menneskene som du tiltrekker deg. Så lenge vi IKKE våger å uttrykke den vi ER, vil vi tiltrekke oss mennesker som liker den personen vi PRØVER å være. Det betyr at vi plutselig får mange mennesker inn i livet vårt som egentlig i aksepterer den vi virkelig er. Også blir det ennå vanskeligere å skulle prøve å uttrykke seg fritt. Det blir en negativ sirkel.

Enda en ringvirkning med å ikke våge og uttrykke seg fritt, er at vi fratar folk muligheten til å forstå oss godt nok. Forstå hvordan vi har det, forstå hvem vi er og hva vi står for. Og FORDØMMELSE kommer av i IKKE FORSTÅ. Så når vi ikke gir folk mulighet til å forstå oss, blir vi lettere møtt med fordømmelse.

I tillegg er jeg overbevist om at det er når vi våger å uttrykke oss fritt, OG står trygt og godt i det, at vi virkelig opplever å blomstre i livet!

Det finnes helt sikkert mange andre gode grunner også til å trene på ukas affirmasjon, så jeg kan bare anbefale deg å bli med og trene på denne!

Da ønsker jeg deg ei god og energifylt uke!

Klem fra Turid

PS! Har du fått med deg det nye gratis online kurset jeg nylig lanserte? Linken finner du her: https://livetelskerdeg.mykajabi.com/p/uthvilt

Click Here to Leave a Comment Below
Bradford Wagner Reply

Such a wonderful details to review. I like the way you create.
Perfect!

Leave a Comment: