7 gode grunner til å TILGI

Hvorfor skal JEG tilgi, når det var de andre som var slem mot MEG? Det er da ikke JEG som har gjort noe galt? Dessuten har de ikke engang sagt UNNSKYLD, de burde kommet og bedd om MIN tilgivelse! 

Det finnes nok 100-vis av grunner til å IKKE tilgi, men jeg håper disse 7 grunnene til hvorfor man BØR tilgi vil gi deg en ny tankeretning:

1.Opplevelser som IKKE er tilgitt, ligger å tapper deg for mye energi! Fordi de opplevelsene som IKKE er tilgitt, er de opplevelsene som på nytt og på nytt dukker opp i tankene dine og får deg til å kjenne på frustrasjoner, fortvilelse, sinne, frykt, osv. igjen og igjen.

2. Det som ikke er tilgitt, er med å skaper begrensninger i livet vårt og former det på en negativ måte. Kanskje har du plasser du unngår å oppsøke, fordi det er mennesker der du helst vil slippe og møte? Eller er det jobber du ikke har søkt på, fordi noen har fått deg til å tro at du ikke er bra nok/verdig nok til å søke på de? Å samle på slike opplevelser bryter ned både selvtilliten og selvkjærligheten vår. Og det gir de som har gjort deg vondt, en makt over deg.

3. Loven om tiltrekning sier; det du har fokus på, er det du tiltrekker deg mer av. Og opplevelser som ikke er tilgitt opptar mye av vår fokus, fordi de til stadighet dukker opp i tankene våre. Dermed tiltrekker vi oss lettere flere negative opplevelser.

4. Hver gang kroppen vår føler på frustrasjonen, fortvilelsen, sinne osv som disse opplevelsen gir, så skrur kroppen vår av både immunforsvaret og fordøyelsessystemet vårt. Fordi den tror du er i fare, og trenger å bruke all energien til å løse «krisen». Derfor blir vi mer mottakelig for sykdommer, mm. 

5. Det finnes noen som heter emosjonell spising. Det å spise er med å lindre smerten disse sårene gir. Derfor er det mange som legger på seg, når de bærer på mange ting som ikke er tilgitt. 

6. Vi er egentlig positive mennesker, og ønsker ikke å gå rundt og tenke og føle på negative opplevelser. Hverdagen kan derfor ende opp som en kamp mot disse tankene og følelsene, og en dårlig samvittighet når de kommer.

7. Tilgi fordi DU fortjener FRED! Du fortjener å ha det godt, komfortabelt og fortjener å føle deg fri!

Nå har du mange grunner til å tilgi. Det er ikke dermed sagt at det er ENKELT å tilgi. Men denne ukas affirmasjon vil hjelpe deg godt på vei:

 

TIPS: Har du fått med deg den gratis kursserien som nå ligger ute? Video nr 3 i den inneholder en veldig god øvelse i tilgivelse. Den heter å heale indre sår. Link til kursserien finner du her: livetelskerdeg.mykajabi.com/p/energisk.

 

Klem fra Turid

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: