Snille piker

snillpikeengel

Jeg ønsker å slå et slag for Snille piker og vil i ukene fremover dele blogger med tips og øvelser for disse hærlige menneskene 🙂

Det finnes sikkert 1000-vis av ulike deffinisjoner på begrepet Snill pike, og jeg vet at også noen av dem er  negative som et annet ord for dum-snill eller lignende. JEG ELSKER SNILLE PIKER! Her er min deffinisjon på dem: varmhjerta, gode, hjelpsomme, omtenksomme mennesker som liker å by på seg selv!

Jeg tror at hoved utfordringen til Snille piker er at vi er flinkere til å ta vare på andre, enn vi er til å ta vare på oss selv. Og at vi derfor av og til kan ende opp med å føle oss utnyttet, overkjørt, tom for energi eller triste.

Det ligger jo i vår natur å gi til andre. Men hvis vi går tom selv, hva skal vi da gi? Det er slitsomt å skulle gi noe man ikke har, og vi ender ofte opp med å bli misfornøyd med oss selv. Spesielt hvis det varer over en lengre periode. Vi blir en redusert utgave av oss selv. Det er derfor så utrolig viktig at vi greier å ta vare på oss selv oppi all omsorgen for andre. Verden trenger snille piker!

I ukene fremover vil jeg dele flere blogger med dere, med tips og råd som kan være gode å ha på veien.

 

Base liten

Hjertevarm hilsen fra

Turid H Olsen

 

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: